La diputada de la CUP, Maria Sirvent, entra a la seu del Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana, a Cervera, moments abans de la celebració …
La diputada de la CUP, Maria Sirvent, entra a la seu del Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana, a Cervera, moments abans de la celebració del Consell Polític. Unes passes més enrere, el també diputat Vidal Aragonès. Pla General. (horitzontal)

Comença la reunió del consell polític de la CUP que decidirà si investeix Torra

Actualitzat

ACN Cervera.-La reunió del Consell Polític Extraordinari de la CUP que ha de decidir si investeix el candidat de Junts per Catalunya a la presidència de la Generalitat, Quim Torra, ha començat passades la una de la tarda. Se celebra en un lloc diferent on s'ha fet l'Assemblea Nacional Estratègica (ANE) de la formació anticapitalista, en concret al Centre Obrer Republicà de la capital de la Segarra. A la reunió hi assisteixen una seixantena de militants de la CUP, entre els quals s'hi ha pogut veure tres dels diputats al Parlament, el portaveu Carles Riera, Vidal Aragonés i Maria Sirvent. En aquesta reunió forçada per tres assemblees territorials de la CUP s'ha de decidir si demà dilluns a la segona volta del Ple d'investidura es facilita que Torra aconsegueixi prou suports votant a favor seu o abstenint-se, o si per contra els quatre diputats cupaires voten en contra del candidat.

Anar al contingut