Barcelona

Codorniu pagarà 4 milions a Freixenet i li lliurarà ampolles que mai no va poder treure al mercat

En plena campanya nadalenca, s'han sabut els termes de l'acord que va posar fi, aquest juliol passat, a la "guerra del cava" que des de l'any 1996 enfrontava Cordorniu i Freixenet. L'acord posava fi a una dècada de litigis i demandes judicials entre les dues principals productores de cava. Segons EFE, Codorniu pagarà 4 milions a Freixenet i li lliurarà les ampolles que Codorniu no ha pogut posar mai al mercat per la semblança amb les ampolles marca Carta Nevada de Freixenet.

Actualitzat
Les empreses de cava catalanes Codorniu i Freixenet haurien arribat a un acord econòmic per tancar definitivament l'anomenada "guerra del cava" que les ha enfrontat durant deu anys.

Segons l'agència de notícies, Codorniu pagarà 4 milions d'euros en metàl·lic a Freixenet i li lliurarà les ampolles blanques esmerilades, valorades en 3 milions d'euros, que Codorniu no ha pogut posar mai al mercat per la semblança amb les ampolles de la marca Carta Nevada de Freixenet.

El juliol passat, totes dues empreses ja van anunciar l'acord i ara n'haurien transcendit alguns dels detalls. Dimecres passat, el president de Freixenet, durant la roda de premsa de presentació de resultats de l'empresa, ja va manifestar la seva satisfacció per la fi de l'anomenat "conflicte del cava".

Així es tanca una picabaralla que també ha perjudicat tot el sector del cava català. Totes dues empreses confien que amb el conflicte resolt començarà una etapa marcada per la col·laboració mútua.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut