Barcelona

CiU veu la decisió sobre la data com la "maragallada final"

El director de la campanya electoral de CiU, David Madí, ha qualificat la decisió de Pasqual Maragall de convocar les eleccions catalanes per l'1 de novembre com "la 'maragallada' final" del que, segons el seu parer, ha estat "el pitjor i el més excèntric de tots els presidents que ha tingut Catalunya". Madí ha recriminat a Maragall que no hagi consultat la data electoral amb CiU, "i ens temem que amb ningú més", i ha afirmat que en situar els comicis en un dimecres festiu, per a sorpresa de tots, el president de la Generalitat "ha volgut demostrar una autoritat que no ha tingut en tot el seu mandat".

Actualitzat
"Geni i figura fins a la sepultura", ha sentenciat Madí per descriure l'últim cop d'efecte de Maragall, qui amb aquesta decisió "acaba de certificar que a més de passar a la història com el pitjor president de Catalunya, també passarà a la història com el més excèntric de tots".

No obstant això, segons Madí, el fet de "trencar la tradició de celebrar els comicis en diumenge no ha de tenir cap conseqüència electoral, no afectarà la participació i CiU està perfectament preparada per assumir el repte de l'1 de novembre".
Anar al contingut