Barcelona

Centenars de persones tallen l'avinguda Meridiana de Barcelona

RedaccióActualitzat

Des de les 7 de la tarda, centenars de persones han tallat l'avinguda Meridiana de Barcelona a l'altura de l'estació de Sant Andreu Arenal, a la cruïlla amb el carrer de Fabra i Puig.

En aquell moment s'ha fet el primer tall i mitja hora més tard, un petit grup, ha baixat cap el carrer Escòcia per tallar un tram bastant gran de Meridiana.

 

 

L'actitud dels manifestants és tranquil·la, en la mateixa línia de la nit de dissabte quan van passar moltes hores concentrats a l'avinguda.

 

 

De tant en tant, se senten alguns crits de llibertat, a favor dels presos, els càntics habituals, però, bàsicament, l'ambient és plàcid. Molts han portat entrepans i begudes i algun joc per passar l'estona.

Hi ha presència policial d'algunes furgonetes dels Mossos en un lateral de la Meridiana, just on hi ha els talls, i també una mica més avall de Fabra i Puig.

 

 

També s'ha fet una cua de vehicles que la Guàrdia urbana desvia a l'altura del parc de Can Dragó perquè no es formi un embús.

 


De fet, no hi ha cap previsió de quan pot durar aquesta mobilització, però sembla que pot ser llarga. Ahir va ser l'última acció d'acabar a la ciutat de Barcelona.

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut