"Cap butaca buida" al teatre, iniciativa per batre el rècord d'espectadors a Catalunya

La iniciativa neix amb l'objectiu d'arrelar a casa nostra una Diada Nacional del Teatre

RedaccióActualitzat

Batre el rècord d'espectadors en un mateix dia a Catalunya. És l'objectiu de la iniciativa "Cap butaca buida", que es farà el 16 de març en el marc de la Setmana Mundial del Teatre.

Es tracta d'una iniciativa pionera al món que neix amb el propòsit d'arrelar a casa nostra una Diada Nacional del Teatre, a l'altura d'altres jornades culturals massives com Sant Jordi.

És una iniciativa de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.


Els teatres s'hi podran adherir fins al 31 de gener

Els organitzadors fan una crida a tots els teatres de Catalunya a sumar-se a la iniciativa i els conviden a adherir-s'hi fins al 31 de gener.

La venda d'entrades estarà disponible al web Capbutacabuida.cat i s'anirà actualitzant amb els espectacles i teatres que vagin adherint-se al projecte.

Al febrer es posarà en marxa el comptador del total de butaques disponibles i les entrades venudes fins al moment. S'activarà un compte enrere a mesura que es vagin omplint, que en tot moment estarà actiu al web.

Tot plegat, amb l'objectiu que el 16 de març es converteixi en una gran festa del teatre a Catalunya. Aquell dia tots els teatres duran a terme una acció conjunta, així com diverses activitats vinculades a aquest gran esdeveniment cultural.

A més, aquell dia es farà una festa final a Barcelona amb la presència d'autoritats i personalitats del món de la cultura.


Un 2% de la recaptació a Pallassos sense Fronteres

La iniciativa destinarà un 2% de la recaptació total a l'entitat Pallassos sense Fronteres, una ONG formada per un col·lectiu d'artistes de les arts escèniques que actua en zones de conflicte arreu del món.

 

 

 

ARXIVAT A:
Teatre
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut