Futbol

Bojan Krkic arriba al duel contra el Barça amb ganes de marcar

Frank de Boer ha fet entrenar l'Ajax aquest dimarts al Camp Nou, acompanyats d'uns 200 seguidors a les grades. L'equip holandès, quart classificat de l'Eredivisie, visita el Camp Nou per primera vegada en partit oficial en els seus 113 anys d'història. Ho farà amb un conjunt jove, on destaquen talents com el danès Viktor Fischer i la presència del català Bojan Krkic.

Actualitzat
Frank de Boer ha fet entrenar l'Ajax aquest dimarts al Camp Nou, acompanyats d'uns 200 seguidors a la grada. l'equip holandès, quart classificat de l'Eredivisie, visita el Camp Nou per primera vegada en partit oficial en els seus 113 anys d'història. Ho farà amb un conjunt jove, on destaquen talents com el danès Viktor Fischer i la presència del català Bojan Krkic. El davanter de Linyola encara s'ha d'estrenar com a golejador amb l'Ajax. De fet, no marca en partit oficial des del 6 de gener, quan jugava al Milan, però assegura que se sent feliç en aquesta nova etapa.

En la roda de premsa prèvia al partit, Bojan ha reconegut que "estic a un lloc on estic molt a gust i el club em dóna la possibilitat de jugar i recuperar aquells els minuts i la continuïtat que havia perdut en els últims anys".

Sobre el partit, Bojan ha assegurat que "tinc ganes de marcar un gol i intentar fer-ho el màxim de bé possible per ajudar l'equip".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut