L'Ajuntament recorda que caldrà dur mascaretes quan s'estigui en aquests espais

Barcelona reobre els parcs infantils després de tres mesos

L'Ajuntament desprecintarà els parcs aquest divendres i demana que s'evitin les aglomeracions

Actualitzat

Després de la polèmica generada pel retard en l'obertura de les zones de jocs infantils, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat en un tuit que, a partir d'aquest divendres, s'hi podrà tornar a jugar.

 

 

Ada Colau demana als infants que evitin aglomeracions i usin mascaretes i, sobretot, que ho "passin bé". Després de l'allau de crides a la xarxa per desprecintar els parcs i recuperar-los per als infants, Barcelona ha estat de les primeres ciutats a decretar-ho després de tres mesos de tenir-los precintats.

 

Polèmica pel retard

Molts pares i mares havien denunciat dies enrere que els infants eren els grans oblidats durant aquest confinament i demanaven als ajuntaments que es poguessin recuperar espais d'esbarjo per poder jugar.

Alguns pares fins i tot han optat per saltar-se la normativa i accedir a alguns parcs infantils malgrat que encara podien ser sancionats perquè està prohibit.

 

Ara, quan la ciutat ja es troba en fase 3, la "nova normalitat" s'estendrà a la majoria d'àmbits socials amb mesures menys restrictives.

A les illes Balears, el govern de Francina Armengol ha permès la reobertura amb dues sessions de neteja obligatòries en començar i en acabar la jornada.

ARXIVAT A:
Menors
Anar al contingut