Handbol

Barça i Ciudad Real jugaran la final de la Copa ASOBAL

L'equip de Valero Rivera ha superat per 28-22 l'Ademar de Lleó en la segona semifinal de la Copa ASOBAL i se les haurà amb el Ciudad Real en la final de la competició. Els manxecs, que juguen a casa, s'han desfet amb facilitat del Portland San Antonio per 26-18 gràcies a la bona feina de Dujshebaev (7 gols) i a les aturades d'Hombrados. L'equip de Juan de Dios Román ja disposava de 9 gols d'avantatge al descans i s'ha limitat a cobrir l'expedient durant la segona meitat.

El partit contra l'Ademar ha estat molt igualat. A un quart d'hora pel final el marcador reflectia un empat a 18 gols i només l'encert d'Iker Romero (6 gols) i de Jérome Fernández (5 gols) ha decidit el resultat. Els de Manolo Cadenas han jugat a la desesperada per capgirar el marcador i la seva precipitació s'ha traduït en els sis gols de diferència.