Barça i Atlètic també empaten en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions (1-1)

Barça i Atlètic son dos equips condemnats a empatar. Ho van fer en els dos partits de la Supercopa, en la Lliga, i aquest dimarts ho han fet en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions (1-1). Els de Diego Simeone s'han mostrat molt sòlids i s'han avançat en el marcador, però el gol de Neymar els ha fet vacil·lar. El F. C. Barcelona ha acabat millor el partit, però no ha pogut superar el seu rival.

Barça i Atlètic són dos equips condemnats a empatar. Ho van fer en els dos partits de la Supercopa, en la Lliga, i aquest dimarts ho han tornat a fer en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions (1-1). Els de Diego Simeone s'han mostrat molt sòlids i s'han avançat en el marcador, però el gol de Neymar els ha fet vacil·lar. El F. C. Barcelona ha acabat millor el partit, però no ha pogut superar el rival.

David Villa ha tingut una gran ocasió el minut 5 (el seu segon xut del partit) després d'una errada de Pinto, que li ha regalat la pilota a Arda Turan mentre el Barça intentava superar la pressió de l'Atlètic de Madrid. Davant la sortida contundent del seu rival, els blaugranes tenien molts problemes per treure la pilota. En el minut 8, Piqué s'ha lesionat en una mala caiguda. El central ha estat substituït per Bartra. En el minut 22 ha arribat la primera rematada a porta dels de Martino, un cop de cap sense perill de Neymar.

Poc després, una genialitat de Messi ha deixat Iniesta ben situat cara a la porteria rival, però Godín ha desviat el seu xut. En el minut 28, el que s'ha ressentit dels seus problemes musculars ha estat Diego Costa, que també ha hagut de deixar el partit. En el minut 40, Messi ha tingut la millor ocasió del Barça en la primera meitat, gràcies a una centrada d'Alves. Courtois ha aturat la rematada de cap de l'argentí. Un xut de Neymar poc abans del descans ha marxat fora per poc, però encara ha hagut temps perquè Pinto evités un gol de Villa.

Els gols, després del descans

En la segona meitat, un Atlètic de Madrid molt ben posicionat en defensa tallava les jugades blaugranes abans que arribessin a ser perilloses. En el minut 56 Diego Ribas, el substitut de Costa, ha obert el marcador pels visitants amb un xut des de una posició inesperada fora de l'àrea, impossible d'aturar per a Pinto. En el minut 63, Busquets ha fet lluir-se Courtois amb un xut des de la frontal, la primera ocasió local en la segona meitat.

En el minut 71, Neymar ha igualat el marcador aprofitant l'únic forat que havia deixat fins llavors la defensa visitant, molt ben vist per Iniesta. El manxec ha obligat en una jugada posterior el porter de l'Atlètic a cedir un córner en un xut molt ajustat. Eren els millors minuts del Barça, amb molta empenta davant d'un rival totalment descol·locat. Courtois ha evitat un nou gol blaugrana en el minut 85, en un xut de falta de Messi. Ara, el F. C. Barcelona està obligat a marcar com a mínim un gol al Vicente Calderón si vol passar a les semifinals.