El noi atropellat envoltat dels companys que l'han auxiliat
El noi atropellat envoltat dels companys que l'han auxiliat

Atropellat un manifestant a Tarragona per una furgoneta dels Mossos

Ha estat traslladat a un centre hospitalari i, segons el SEM, té un traumatisme craneoencefàlic pendent de valoració

RedaccióActualitzat

A Tarragona hi ha hagut escenes de caos, amb un noi ferit i inconscient durant uns minuts quan una furgoneta de la policia l'ha atropellat. El vehicle ha topat amb un contenidor que hi havia al mig de la via i s'ha mogut.

El noi de 17 anys, que estava darrere, ha quedat al descobert i ha estat envestit pel vehicle policial. Després, el jove ha recuperat la consciència i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII amb policontusions, i està estable.

 

 

Així mateix, els Mossos haurien detingut com a mínim dues persones, i una tercera ha estat detinguda per la policia espanyola. Per ara, però, no hi ha xifres oficials de detinguts.
         
Hi ha hagut contenidors encesos i llançament d'ampolles de vidre contra la policia a la plaça Imperial Tarraco aquest dimecres a la nit. Alguns dels protestants arribaven a la plaça després d'haver anat a la caserna de la Guàrdia Civil i d'haver tallat l'AP-7. Quan ja eren a la plaça han arribat diverses furgonetes de Policia Nacional, i han començat els enfrontaments.

 

 

En una altra jornada de protestes contra la sentència del Suprem, a Girona hi ha hagut enfrontaments i càrregues policials davant de la subdelegació del govern espanyol.
 

Un manifestant amb una estelada damunt un pot de fum a Girona (ACN)

 

Després de la manifestació pacífica pel centre de Girona, un grup més reduït  s'ha encarat als agents de la policia espanyola i dels Mossos i ha tirat les tanques que protegien l'edifici de la subdelegació.

Els agents han intervingut amb càrregues i salves de foam. Alguns dels manifestants han llançat objectes de tota mena contra els agents, i un cop la policia ha intervingut s'han dispersat i han encès contenidors.
 


Hi ha hagut incidents a la Gran Via Jaume I i més tard a la Plaça Catalunya.

 

Contenidors cremats a la delegació d'Hisenda a Lleida

També a Lleida hi ha barricades de foc i llançament d'objectes de tota mena.

A l'entrada de la delegació d'Hisenda, un grup de persones ha apilat i cremat contenidors, un incendi que s'ha extingit a la nit.

 

 

Així com a Manresa, on la policia i els manifestants també s'enfronten en escenes molt caòtiques.

 

 

 

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut