Arrimadas va fins a Waterloo per dir a Puigdemont que "la República no existeix"

En el seu primer acte polític després d'anunciar la seva candidatura al Congrés, Arrimadas ha assegurat que "hi ha milions de ciutadans espanyols sotmesos al separatisme"

RedaccióActualitzat

Inés Arrimadas de Ciutadans, acompanyada per membres del seu grup parlamentari, han anat fins a Waterloo, a la Casa de la República, on viu Carles Puigdemont, per reivindicar que "la República no existeix".

La líder de Ciutadans ha explicat que ells fan el que no fa el govern espanyol i que no permetran que "un fugat de la justícia" parli en nom dels catalans:

"El govern d'Espanya ha tractat  Torra i, per tant, també Puigdemont com si fossin els caps d'Estat d'un país independent. I venim aquí a dir al separatisme i al govern espanyol que la República no existeix. I no permetrem que un senyor fugat de la justícia parli en nom de tots els catalans.

En una declaració que ha durat uns 10 minuts, la número dos d'Albert Rivera ha reclamat al separatisme que deixi d'obrir "xiringuitos pel món i obri el Parlament".

 

Arrimadas ha explicat que volen ser la veu dels catalans constitucionalistes silenciats:

"Ciutadans fa el que el govern d'Espanya no fa, que és representar milions de catalans constitucionalistes que a Catalunya estan absolutament silenciats. La veu dels catalans constitucionalistes ha de sortir a través nostre."

Puigdemont la va convidar a parlar amb ell, però va alertar que "si hi va per fer un xou mediàtic com el d'Amer, no el trobarà".

Arrimadas ja ha dit que no tenia cap intenció de trobar-se amb l'expresident de Catalunya Carles Puigdemont. Aquest matí ha explicat que ells no parlen amb fugats de la justícia:

" Si tingués una mínima dignitat estaria avui donant la cara a Espanya davant dels tribunals per totes les malifetes que ha fet i sobretot per haver trencat la convivència a Catalunya."

En relació a la casa de Waterloo, la líder de Ciutadans ha criticat que "es pagui amb diner públic":

"Aquesta casa a l'imaginari del separatisme és la seu d'una República independent i això és una fal·làcia, una mentida. I a més, aquesta propaganda separatista s'està pagant amb diner públic. I amb diner públic s'està ajudant que fugats de la justícia tinguin una 'vidorra' per Europa".

Després d'anunciar que serà la candidata de Ciutadans per Barcelona a les eleccions generals del 28 d'abril, Arrimadas ha assegurat que continua sent la cap de l'oposició a Catalunya i que defensarà des del govern d'Espanya la veu dels catalans constitucionalistes:

" Hi ha milions de ciutadans espanyols sotmesos a un separatisme que tanca el Parlament quan vol, que viola els drets dels catalans de manera recurrent en qüestions d'educació i als mitjans de comunicació. I tenim un separatisme que pren el carrer de manera violenta quan vol amb un president de la Generalitat que anima els violents."

Quan Ciutadans ha marxat de l'acte a Waterloo, la porta de la Casa de la República s'ha vist entreoberta

El president Puigdemont ha retret a Arrimadas i Ciutadans mancar de coratge i que hagin "un show amb un grup molt reduït de seguidors":


ARXIVAT A:
Inés ArrimadasCsProcés catalàCarles Puigdemont
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut