Waterloo

La porta oberta, el gest de Puigdemont davant la visita d'Arrimadas a Waterloo

Durant l'acte, la porta de la casa de Waterloo, amb un llaç groc penjant del pom, ha estat entreoberta

RedaccióActualitzat

Inés Arrimadas ha anat aquest diumenge al matí a Waterloo per demanar que es tanqui la Casa de la República. L'han acompanyat una vintena de diputats del seu grup parlamentari. Davant la visita, el president Carles Puigdemont va oferir a la líder de l'oposició una trobada, que Arrimadas va rebutjar.

Davant la visita de Ciutadans hi havia expectació sobre quina seria la resposta a la Casa de la República. Puigdemont no ha sortit per trobar-se amb Arrimadas, però sí que ha fet un gest que no ha passat desapercebut. Durant l'acte, la porta de la casa de Waterloo, amb un llaç groc penjant del pom, ha estat entreoberta.

 

 

 

Els periodistes que eren a l'acte, com el nostre corresponsal Oriol Serra, han deixat constància del gest de Puigdemont.


El líder de Junts per Catalunya ja va assegurar dissabte que la líder de l'oposició tenia "les portes obertes" per reunir-se amb ell.

Des de dins de la casa han transcendit poques imatges de l'acte. Aques tuit de l'advocat Gonzalo Boye, il·lustra l'expectació mediàtica de l'acte de Ciutadans:


Puigdemont, amb la matexia imatge, ha retret l'actitud d'Arrimadas i Ciutadans

L'acte de Ciutadans ha durant uns 10 minuts i ha acabat tan ràpid com ha començat, amb els membres del partit marxant de pressa de l'esplanada de davant la Casa de la República.

ARXIVAT A:
Carles PuigdemontProcés catalàInés Arrimadas
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut