Palma

Antònia Font enceta la gira del seu últim treball, "Lamparetes", a Palma

Els mallorquins Antònia Font han començat la gira de presentació del nou disc, "Lamparetes". I ho han fet a casa, al Teatre Principal de Palma, on aquest dimarts repeteixen actuació amb les entrades exhaurides fa setmanes. I és que és un concert molt esperat, ja que no actuen des del 2007. El recital ha començat puntual i els Antònia Font han seduït un públic molt entregat amb "Me sobren paraules", seguida de "Coses modernes" i "Islas Baleares". No ha estat fins a la cinquena cançó que el cantant, Pau Debon, ha saludat el públic amb un "Bona nit". Un escenari decorat amb moltes "lamparetes" ha fet honor al nom del disc.

Actualitzat
Antònia Font continuarà la gira de "Lamparetes" a Catalunya. D'entrada, tres concerts consecutius a Barcelona, al Casino l'Aliança del Poblenou, i, tot seguit, passaran per Llicà d'Amunt i Girona. Després salten a Madrid, però al juliol tornen a Barcelona per actuar en el Festival Cruïlla de Cultures i també faran una actuació en el marc del festival PopArb, a Arbúcies.

L'àlbum "Lamparetes" s'ha col·locat directament en el número 3 de la llista oficial de vendes, un rànquing que elabora setmanalment l'entitat Promusicae.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut