Amplien fins al divendres 24 de maig el termini per votar per correu el 26M
Arribada del vot per correu en un col·legi electoral del 28A

Ampliat fins al divendres 24 de maig el termini per votar per correu el 26M

Correus manté els 4.200 contractes de reforç per evitar col·lapses com en les eleccions generals de l'abril

Actualitzat

Las Junta Electoral Central, JEC, ha ampliat el termini per al vot per correu fins el divendres 24 de maig, l'últim dia de la campanya electoral.

La JEC ha arribat a aquest acord, en la reunió d'aquest dijous, després que el president de Correus ho va sol·licitar per fer front a l'increment de feina.

El termini s'ha allargat fins el dia 24 en els horaris habituals d'apertura de les oficines, a les 2 de la tarda. La Junta electoral ha demanat a Correus que "extremi la diligència" per a que els sobres amb els vots s'entreguin a les meses electorals el dia de la votació, diumenge 26 de maig.
 

Recompte del vot per correu a la JEC el 28A

 

Més efectius a Correus

Per fer front i evitar el col·lapse en el vot per correu en aquest triple cita electoral, - a algunes comunitats autònomes es vota per escollir els representants municipals, autonòmics i europeus-, Correus manté els 4.200 contractes de reforç, segons el sindicat CSIF.

Segons el sindicat, Correus ha preparat un pla de contingència per evitar col·lapses de feina com "va passar a les passades eleccions generals, atenent als requeriments".

Per a les eleccions del 28 d'abril es va ampliar el termini pel vot per correu dues vegades.

 

Caixa amb vot per correu

 

Pla de contingència

A partir del dilluns 13 de maig totes les oficines ampliaran mitja hora més l'horari d'entrada i de sortida del personal fins que acabi el vot per correu.

Dissabte 18 s'ampliarà l'horari de totes les oficines fins a 6 de la tarda, i el diumenge 19 i els dies festius locals, les oficines obriran en horari de matí per a la gestió del vot per correu. Els treballadors que facin aquest horari en els dies festius cobraran una gratificació de 80€, més un dia lliure.

Correus ha dit, en un comunicat als treballadors, que no descarta haver de prendre mesures addicionals.

 

ARXIVAT A:
Eleccions autonòmiques 26MEleccions europees 26MEleccions municipals 26M
Anar al contingut