El tren, que es dirigia a Alemanya, ha descarrilat per causes que encara no es coneixen (Reuters)

Quatre morts i quinze ferits greus en un accident de tren als Alps bavaresos, a Alemanya

Un tren regional que es dirigia a Munic ha descarrilat i diversos vagons han bolcat i han quedat estesos en una zona boscosa

Actualitzat

Quatre persones han mort i desenes han quedat ferides, 15 en estat greu, en un accident d'un tren regional als Alps bavaresos, al sud d'Alemanya, segons l'últim balanç oficial.

El sinistre ha passat a Burgrain, prop de l'estació d'esquí de Garmisch-Partenkirchen, quan un tren que es dirigia a Munic ha descarrilat. Diversos vagons s'han separat del comboi i han bolcat en una zona boscosa.

La policia bavaresa ha informat que diverses dotacions de bombers i d'agents de la policia local de tota la regió s'han desplaçat a la zona per treballar en les tasques de salvament i evacuació de la resta del passatge. També s'hi haurien desplaçat equips de salvament austríacs.


Les primeres imatges de l'accident s'han difós de seguida a través de les xarxes socials, tant de particulars com de diversos mitjans de comunicació, com l'emissora BR24:

 

L'accident s'ha produït a només 10 quilòmetres del complex hoteler del castell d'Elmau, on està previst que se celebri la pròxima cimera del G7, aquest mes de juny. Els policies i membres de l'exèrcit que treballen en tasques de seguretat prèvies per a la cimera també s'han desplaçat a la zona per ajudar en el rescat, evacuació i atenció a les víctimes.

 

A la zona s'han desplaçat equips d'emergència de tota la regió per evacuar i atendre els ferits (Reuters)
En l'accident hi ha almenys 3 morts i 16 ferits greus, segons la policia local (Reuters)
Evacuació d'un dels ferits en l'accident de tren als Alps bavaresos (Reuters)
Equips d'emergència atenen les víctimes a la mateixa zona de l'accident (Reuters)
ARXIVAT A:
Alemanya
Anar al contingut