Madrid

Alejandro Agag nega en un comunicat tenir res a veure amb el "cas Gürtel"

Alejandro Agag, gendre l'expresident espanyol José María Aznar, s'ha desvinculat totalment del "cas Gürtel" hores després que s'hagi filtrat la seva presumpta implicació en aquesta trama de corrupció. Agag ha fet públic un comunicat en què assegura que no ha participat en cap dels negocis que consten al sumari del cas, que s'ha difós aquest dimarts, ni "per descomptat" no ha rebut mai diners d'aquesta trama. Agag afegeix que ignora "qualsevol extrem de les informacions" dels mitjans de comunicació i remarca que no forma "part del procés judicial", ni com a imputat ni com a testimoni.

Actualitzat
Alejandro Agag assegura que s'ha vist obligat a "precisar" el que s'ha publicat sobre ell un cop s'ha aixecat parcialment el secret de sumari del "cas Gürtel". Segons la investigació judicial, el gendre d'Aznar seria un dels beneficiaris dels pagaments en diner negre per part del grup d'empreses de Francisco Correa, considerat el cap de la trama.

Agag, que treballa per a l'empresa privada des que, fa 8 anys, es va retirar de la política, manté que no ha tingut res a veure "amb cap negoci als quals s'al·ludeix en el procés" i que "mai" no ha rebut "cap pagament" de les empreses de Correa.

A més, anuncia que emprendrà accions judicials "immediates contra qualsevol que insinuï" que ha estat implicat "en qualsevol tipus d'activitat irregular".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut