Aleix Espargaró continua demostrant la seva qualitat a una sola volta. (Foto: EFE)
Motociclisme

Aleix Espargaró va a totes i aquest divendres ha estat el més brillant en MotoGP

El Mundial de Motociclisme ha arribat a Europa. Al Circuit de Jerez ja han començat a rodar les motos en el cap de setmana del Gran Premi d'Espanya. Aleix Espargaró va a totes i aquest divendres ha estat el més brillant en MotoGP. Espargaró ha deixat Jorge Lorenzo a tres dècimes. Encara ha estat més gran la distància respecte al campió del món, Márc Márquez, que ha estat tercer, a quatre dècimes.

Actualitzat

El Mundial de Motociclisme ha arribat a Europa. Al Circuit de Jerez, ja han començat a rodar les motos en el cap de setmana del Gran Premi d'Espanya. Aleix Espargaró va a totes i aquest divendres ha estat el més brillant en MotoGP.

Espargaró ha deixat Jorge Lorenzo a tres dècimes. Encara ha estat més gran la distància respecte al campió del món, Márc Márquez, que ha estat tercer, a quatre dècimes. El de Cervera, tot i ser el millor en el segon entrenament, no ha millorat els registres d'Espargaró. Pedrosa és quart. L'anglès Bradley Smith ha caigut espectacularment, però no s'ha lesionat.

En Moto2, Tito Rabat continua en forma i ha estat el més ràpid del dia. El barceloní acaba de guanyar el Gran Premi de l'Argentina i vol repetir a Jerez. La imatge del dia ha estat l'incident entre el suís Dominique Aegerter i l'alemany Sandro Cortese, amb puntada de peu inclosa.

En Moto3, el més ràpid del dia ha estat el pilot empordanès Isaac Viñales, seguit d'Àlex Márquez, el germà del campió de MotoGP. La tercera posició ha estat per al basc Efrén Vázquez, mentre que Rins ocupa el vuitè lloc, i Maria Herrera, el setzè.

Anar al contingut