Barcelona

Rivera afirma que la Diada s'ha convertit en una "jornada d'odi i atac a Espanya"

Cs expressa el rebuig a les celebracions institucionals amb un acte reivindicatiu a la plaça del Rei de Barcelona

RedaccióActualitzat

Ciutadans, amb Albert Rivera i Inés Arrimadas al capdavant, ha mostrat aquest matí el seu rebuig a les celebracions institucionals de la Diada en un acte a la plaça del Rei de Barcelona. El lema era: "L'amor és més fort que l'odi", i hi han participat diputats al Parlament i regidors a l'Ajuntament de la capital catalana.

Abans d'aquest acte, Rivera ha afirmat en un tuit que "els nacionalistes han segrestat" l'11-S per convertir-lo en una "jornada d'odi a Espanya".

 

 

A l'acte d'aquest matí a la plaça del Rei, el president de Cs ha carregat contra l'actuació de Pedro Sánchez en relació amb Catalunya.

"El govern d'Espanya no pot mirar cap a un altre costat. El senyor Sánchez ha de decidir si és el president en mans de Torra i de Puigdemont o és el president de tots els espanyols. No pot estar per davant la cadira que l'interès d'Espanya, i molt menys que l'interès dels catalans constitucionalistes."

Rivera ha advertit Sánchez que Torra "no és un aliat sinó un rival polític", i que no el busqui com a soci. "Els aliats som els que, des de la discrepància política, compartim valors democràtics", ha assegurat el líder de Cs.

 

 

Durant l'acte de Ciutadans, la cap de l'oposició ha dit que és una jornada que exclou més de la meitat dels catalans i ha reivindicat una Diada de "tot Catalunya".

"Ens exclouen dels carrers, de les places, de les platges, dels ajuntaments, de les institucions. I també ens exclouen des de fa molts anys de Catalunya. Nosaltres avui reivindiquem una Diada de tots els catalans, una Diada de tot Catalunya, no de menys de la meitat dels catalans."

 

ARXIVAT A:
11SProcés catalàGovern empresonatCsInés ArrimadasAlbert Rivera
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut