Un dels veïns es mira la fissura a tocar del poble (Reuters/Guglielmo Mangiapane)

Així és l'esquerda de 200 metres d'ample que s'ha obert pel terratrèmol a Turquia

Els veïns de Tepehan, a Hatay, on el terreny d'un camp d'oliveres s'ha partit en dos, van sentir un gran soroll durant el sisme

Actualitzat

El terratrèmol que ha sacsejat Turquia i Síria i que ha causat desenes de milers de morts també ha deixat paisatges de destrucció i ferides al territori, no només a les ciutats. Una de les més grans és una esquerda de 400 metres de llarg i fins a 200 metres d'amplada i 30 de profunditat que ha aparegut a la localitat de Tepehan, a Hatay, segons publica l'agència turca IHA.


La fractura ha dividit en dos un camp d'oliveres de 35.000 metres quadrats. Els veïns de la localitat expliquen, segons el mateix mitjà, que durant el terratrèmol van sentir una gran explosió.

"Al matí, quan vam veure el que havia passat aquí, vam dir que aquest havia de ser l'epicentre", ha dit a Reuters Mehmet Temizkan, un dels veïns de Tepehan.

Un altre veí, Aziz Gündüz, ha dit a IHA: "Hi va haver una gran explosió, no la vaig veure, però vaig sentir el soroll". "Quan vaig anar a mirar, al matí, vaig veure la destrossa. On el camp era pla ara està tot enfonsat. No sé què va passar", diu.  

La gran fissura només es pot veure sencera des de l'aire, com en aquestes imatges de IHA fetes amb un dron.

 

ARXIVAT A:
Medi ambientSíriaTurquia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut