Adele torna després de 6 anys de silenci amb milions de reproduccions les primeres hores
Adele en els premis Grammys del 2017 (REUTERS/Marie-Louise Gumuchian)

Adele torna després de 6 anys de silenci amb milions de reproduccions les primeres hores

La cantant britànica ha avançat aquesta mitjanit el senzill del seu nou àlbum, que es titularà "30" i que es publicarà el 19 de novembre

Actualitzat

Adele va sorpendre tothom a través de les xarxes socials, fa una setmana, llançant un missatge curt i contundent: "Easy On Em - October 15". Després de setmanes d'especulacions al voltant d'un nou disc, finalment aquest matí ha començat una nova era per a la cantant.

La compositora i intèrpret, després de sis anys de silenci, ha publicat el videoclip en blanc i negre de la cançó "Easy on me", un avançament del seu nou àlbum que es titularà "30" i que es publicarà sencer el 19 de novembre.

Una hora després de publicar-lo, el videoclip ja tenia més de 700.000 reproduccions i en només 8 hores ha superat els 13 milions.


Una metàfora dels últims anys

A YouTube s'ha publicat el videoclip que acompanya aquest primer senzill, on veiem Adele marxant de casa. Arrenca en blanc i negre i amb la cantant emprenent una mudança amb gest seriós, però s'acaba en color i amb la britànica rient i segura de si mateixa. ​És, doncs, una metàfora del que ha viscut els últims anys de la seva vida.


De fet, la intèrpret de "Hello" admet que va escriure "Easy on me" pensant en el seu fill. Diu que volia explicar-li per què va desmantellar la seva vida buscant la felicitat. S'excusa dient que era una nena que no coneixia el món que l'envoltava i que no va tenir temps d'escollir què volia fer.

Adele, de 33 anys, va explicar a les xarxes aquesta mateixa setmana que el seu quart disc radiografia un dels pitjors moments de la seva vida, coincidint amb el divorci del pare del seu fill. En tot cas, la cantant assegura que ha reconstruït el seu cor i que se sent tranquil·la i preparada per llançar el nou treball.


"30", el disc que arriba després de sis anys de silenci

L'estrena de l'estrella del pop arriba després que el 2019 avancés la preparació d'un nou àlbum, "30", el seu primer treball des de la publicació de "25", el 2015.

Els tres primers àlbums de la seva carrera els va batejar amb l'edat que tenia en el moment del llançament o de quan escrivia les cançons: va publicar "19" el 2008, "21" el 2011 i "25" fa sis anys.

Abans de fer-se públic que Adele trauria nou disc, es va projectar un número 30 a les façanes de diversos edificis importants del món, un missatge misteriós que ja van relacionar amb l'artista britànica:

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut