Concentració de suport a Cuixart i Sànchez davant el Parlament Europeu a Brussel·les (ACN)
Concentració de suport a Cuixart i Sànchez davant el Parlament Europeu a Brussel·les (ACN)

Actes de suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a Catalunya i Europa

Actualitzat

Un centenar de treballadors públics de la Generalitat (ADIC) s'han concentrat davant del Palau de la Generalitat amb fotografies de les cares de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Per recordar que aquest 16 d'octubre fa un any que els Jordis estan en presó preventiva acusats de rebel·lió pels fets del 20 de setembre de l'any passat davant la conselleria d'Economia.

Han cridat  diverses consignes com "llibertat presos polítics", "No són presos, són ostatges", "Ni exili ni presó", "No esteu sols, us volem a casa". Al davant, uns pancarta amb el lema 'Seguim determinats, vencerem". Han acabat cantant Els Segadors.

 

 

 

Reivindicació a Brussel·les

També davant del Parlament Europeu  a Brussel·les s'ha fet una concentració on amb una pancarta central s'ha demanat "la llibertat per a tots els presoners i exiliats polítics catalans".

 

 

 

En el primer aniversari de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, l'ANC i Òmnium han convocat una concentració a la plaça de Catalunya de Barcelona També hi haurà una concentració a l'esplanada de la presó de Lledoners, on són actualment Sànchez i Cuixart.

 

ARXIVAT A:
Jordi CuixartJordi Sànchez20SDrets humansProcés català
Anar al contingut