Absolta la propietària dels pitbulls que van malferir un home a Llagostera

RedaccióActualitzat

El jutjat ha absolt la propietària de la parcel·la on vivien els dos gossos de raça pitbull que van atacar i ferir un home a Llagostera el març de 2016. El jutge considera que no s'ha pogut constatar ni si la finca complia les mesures de seguretat indicades per tenir-hi gossos perillosos ni la manera com els gossos van sortir de la parcel·la abans de mossegar la víctima.

La propietària de la finca era la mare de la mestressa dels gossos.

La sentència recull que el veí afectat estava ajudant la dona a treure el cotxe de la finca quan els gossos "van sortir corrents i el van atacar", el van fer caure a terra i el van mossegar. L'home va passar un mes i mig ingressat al Trueta. Van haver-li de cosir el braç, el cap i les orelles, ha passat per vuit operacions i gairebé no té mobilitat a la mà esquerra.

Els fets van derivar en un procés penal al qual ni la propietària de la finca ni la dels gossos no van assistir, i derivarà a un altre de civil perquè l'home demanarà una indemnització per les lesions.

La defensa de la mare i de la mestressa dels pitbulls va demanar l'absolució per a les dones, i el Jutjat d'Instrucció Número 3 de Girona li ha donat la raó.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut