Madrid

El president del Tribunal Suprem, acusat de malversació de fons

El president del Tribunal Suprem, Carlos Dívar, s'enfronta a una acusació de malversació de fons públics per haver pagat sopars i estades en un hotel de luxe de Marbella amb diners del Tribunal Suprem. La denúncia l'ha fet el vocal del Consell General del Poder Judicial José Manuel Gómez Benítez. La Fiscalia General de l'Estat ho investigarà.

RedaccióActualitzat
José Manuel Gómez Benítez acusa Carlos Dívar d'haver pagat amb fons públics, per un valor d'uns 6.000 euros, almenys sis caps de setmana d'hotel a Puerto Banús, a Marbella, a més de diversos sopars per a dues persones. Tot plegat sense relació amb activitats vinculades al càrrec. Els desplaçaments també haurien suposat la despesa dels serveis de seguretat, amb un import d'uns 27.000 euros.

El president del Tribunal Suprem ha dit al diari que no té constància de la denúncia, que pot justificar les factures i que ell es paga els seus viatges.

L'escrit amb la denúncia el va presentar aquest dimarts Gómez Benítez a la Fiscalia General de l'Estat, que ja ha dit que ho investigarà per veure si aprecia indicis de delicte.

Anar al contingut