Barcelona

350.000 persones participen en la Festa dels Súpers, protagonitzada pel nou canal Súper 3

La tretzena edició de la Festa dels Súpers, esdeveniment que aplega milers de nens d'arreu de Catalunya que són socis d'aquest programa de TV3, ha estat de nou un èxit de participació. Unes 350.000 persones han participat en les desenes d'activitats que s'organitzaven a l'anella olímpica de Barcelona, i també han donat la benvinguda al nou canal de TDT dedicat als infants: el canal Súper 3, que emetrà programació infantil de les 6 del matí a les 9 del vespre.

Actualitzat
Durant el cap de setmana s'han succeït les activitats a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, epicentre de la Festa dels Súpers. Enguany l'organització ha ampliat l'espai i ha afegit nous entreteniments per als milers de nens que assisteixen a aquest esdeveniment lúdic. L'èxit de participació ha estat absolut, i ho evidencia que més de 70.000 persones s'han apuntat a la gran gimcana de la festa.

Les actuacions dels membres del club -el Roc, la Lila i la Pati-, del grup musical La Carrau, i la tabalada de diumenge han estat les activitats més seguides, a més de l'estrena del nou canal de televisió dedicat a tots els súpers. El canal Súper 3 s'ha estrenat aquest diumenge amb una programació dedicada als més petits de la casa.
Anar al contingut