Canet de Mar

20.000 persones gaudeixen del Canet Rock: 12 hores de rock en català a la fresca

20.000 persones han ballat fins a la sortida del sol la música dels 15 grups i solistes que han actuat a l'escenari del pla d'en Sala

RedaccióActualitzat

Quarta edició del Canet Rock modern, amb tots els reconeixements artístics, d'organització i de públic.

Vint mil persones han gaudit, fins a la sortida del sol, de dotze hores de rock català. La joventut ha consolidat aquesta festa d'estiu i els organitzadors fan notar que el Canet Rock ja ha igualat el mític festival dels anys setanta. Una festa de la música i el rock català que ja preveuen superar l'any que ve.    

Txarango, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Jarabe de Palo o Zoo són alguns dels caps de cartell del Canet Rock d'aquesta edició.

 

 

És la quarta edició d'un festival de música que obre amb totes les entrades venudes. En les darreres hores s'han esgotat les últimes 300 entrades que hi havia a la venda, de les 20.000 que es van posar a la venda al novembre.

El festival va obrir portes a les 5 de la tarda i, des de les sis de la tarda fins a la sortida del sol, una quinzena de grups han omplert de música l'escenari del pla d'en Sala.

 

 


           
La programació d'enguany ha combinat grups que han publicat nou material discogràfic aquest any amb altres grups catalans emergents, i ha inclós també bandes conegudes que ja tenen una llarga trajectòria dins la indústria musical.

 

Els encarregats d'obrir el festival aquest dissabte a les sis de la tarda van ser els Raska, un grup de pop-rock i ska escollit per votació popular. Després 12 hores de concert ininterromput.

Ja feia quatre hores que hi havia música al Pla d'en Sala quan sonava Jarabe de Palo i dalt l'escenari Pau Donés cantava i saltava

 

 

Pels Amics de les Arts era el tercer Canet Rock i per aquest cop havien preparat els seus èxits més escoltats.
 

 

La matinada arribava amb l'actuació de Sopa de Cabra.
 

 

Com a novetat d'aquest any, tots els assistents al Canet Rock podran fer els pagaments de menjar i beguda dins el recinte amb la moneda oficial del festival, els "canetums":


Un cartell amb nom d'home

L'organització del festival ha rebut crítiques per la composició del cartell d'aquest any. Són solistes i grups formats majoritàriament per homes. La presència femenina a l'escenari serà pràcticament imperceptible aquesta nit.

La direcció del festival ha sortit al pas d'aquestes crítiques i defensa que és un dels pocs esdeveniments musicals d'aquesta importància que està dirigit per dones:


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut