Alves, durant un partit amb la selecció brasilera en l'últim Mundial (Europa Press/Tom Weller)
Alves, durant un partit amb la selecció brasilera en l'últim Mundial (Europa Press/Tom Weller)

12 anys de presó per violació, la pena que demana la denunciant de Dani Alves

Fa dues setmanes la Fiscalia va demanar 9 anys de presó, 10 de llibertat vigilada i allunyament de la víctima i 150.000 euros d'indemnització

Redacció / AgènciesActualitzat

L'acusació particular exercida per la dona que va denunciar el futbolista Dani Alves per agressió sexual ha demanat que en el judici se'l condemni a 12 anys de presó.

Ho ha reclamat la seva advocada, Ester García, en l'escrit d'acusació que ha presentat aquest dimarts a l'Audiència de Barcelona, segons les agències EFE i Europa Press.

L'escrit d'acusació també reclama 150.000 euros d'indemnització per seqüeles físiques i psicològiques, i 13.500 per les lesions que li hauria fet durant l'agressió.

Pel que fa al judici, demana que se celebri sense públic, que la denunciant no coincideixi amb Alves a la sala i que tingui acompanyament professional mentre duri.


La fiscalia demana 9 anys de presó

La fiscalia fa 2 setmanes va demanar per a Alves 9 anys de presó, 150.000 euros d'indemnització per a la noia, i 10 anys de llibertat vigilada i d'allunyament de la víctima, cosa que també demana l'acusació particular.

Fa una setmana l'Audiència de Barcelona va tornar a denegar al futbolista la llibertat provisional que havia tornat a demanar, dient que el risc de fuga ara és encara més elevat que abans.

El futbolista està en presó preventiva des del 20 de gener passat i ha canviat dos cops d'advocat i diverses vegades de versió.

Un únic relat de la noia, almenys quatre de diferents d'Alves

Els fets van passar la nit del 30 al 31 de desembre passat al lavabo d'un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona.

Segons la versió mantinguda des del primer moment per la víctima, una noia de 23 anys, el brasiler la va convidar a ella i dues amigues a pujar a un reservat.

Després, Alves hauria fet entrar la noia en un lavabo diminut, ella hauria volgut sortir-ne, però el jugador l'hauria forçat a practicar sexe amb ell.

Tant les imatges de les càmeres de seguretat com les declaracions dels testimonis i les proves d'ADN han corroborat la versió de la denunciant.

En canvi, l'investigat va negar primer que conegués la noia, després va assegurar que el sexe va ser instigat per ella i, finalment, que hi havia hagut una relació sexual consentida.

Cap de les versions d'Alves no li han servit per sortir de la presó, ni tampoc els seus esforços per demostrar l'arrelament a Catalunya que minimitzaria el risc de fugida.

 

ARXIVAT A:
JudicialAgressió sexualDaniAlves
Anar al contingut