Dani Alves, en un partit amb el Barça la temporada passada (Europa Press)
Dani Alves, en un partit amb el Barça la temporada passada (Europa Press)

Investiguen Dani Alves per una agressió sexual en una discoteca de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per uns fets que haurien passat la matinada de divendres al local d'oci nocturn Sutton

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona que hauria comès el futbolista Dani Alves.

Els fets haurien passat la matinada de divendres, quan una noia va alertar el servei de seguretat del local que havia estat agredida sexualment.

Els responsables de la discoteca han explicat a TV3 que es va activar el protocol de violència sexual, que consisteix a aïllar la noia i les amigues. Posteriorment van trucar als Mossos, que van prendre declaració a la jove.

Ara per ara, no hi ha cap denúncia interposada.


On demanar ajuda en cas de violència masclista

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Des de l'abril del 2021 també funciona el WhatsApp 601 00 11 22 per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la seva situació econòmica.

També es pot recórrer als diversos serveis públics d'informació i atenció:

Oficines d'informació de l'Institut Català de les Dones (ICD).

Serveis d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i Serveis d'Intervenció Especialitzada (SIE).

També hi ha un gest de socors que es pot fer amb la mà que val la pena conèixer i que permet alertar la policia que s'està en perill, en cas de no poder-ho dir amb paraules.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut