El futbolista està en presó preventiva des del 20 de gener passat (Europa Press)

La Fiscalia demana 9 anys de presó per a Dani Alves per violar una noia en una discoteca

El ministeri públic també reclama deu anys de llibertat vigilada i 150.000 euros d'indemnització per a la víctima

RedaccióActualitzat

La Fiscalia demana 9 anys de presó per a l'exjugador del FC Barcelona Dani Alves, acusat d'un delicte d'agressió sexual per presumptament violar una noia al reservat d'una discoteca de Barcelona, segons fonts jurídiques de l'agència EFE. 

A més, l'escrit de la Fiscalia reclama que Alves pagui una indemnització de 150.000 euros a la víctima, deu anys de llibertat vigilada i la prohibició d'aproximar-se o comunicar-se amb la denunciant també durant una dècada.

Aquest és el tràmit previ al judici contra el futbolista, que es troba en presó preventiva des del gener passat.
 

A presó des del gener

El futbolista està en presó preventiva des del 20 de gener passat i ha canviat dos cops d'advocat i diverses vegades de versió

Els fets van passar la nit del 30 al 31 de desembre passat al lavabo d'un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona. Segons la versió mantinguda des del primer moment per la víctima, una noia de 23 anys, el brasiler la va convidar a ella i a dues amigues a pujar al reservat on estaven ballant.

Després, hauria entrat en un espai darrere d'una porta i va fer anar-hi la noia, que pensava que era un lloc per fumar. Un cop a dins, la jove es va sorprendre de trobar-se en un lavabo diminut i va voler sortir, però Alves l'hauria forçat a practicar sexe amb ella.

Les imatges de les càmeres de seguretat i les versions dels testimonis han corroborat la versió de la denunciant. També les proves d'ADN, que han conclòs que les restes trobades tant a la vagina com a la roba de la noia són d'Alves. 

L'investigat va negar primer que conegués la noia. Després va assegurar que el sexe va ser instigat per ella i, finalment, que hi havia hagut una relació sexual consentida

Cap de les versions d'Alves no li han servit per sortir de la presó, ni tampoc els seus esforços per demostrar l'arrelament a Catalunya que minimitzaria el risc de fugida.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualDaniAlves
Anar al contingut