A la venda, el 15 i 16 d'octubre, amb "La Vanguardia"

"Tots som súpers", el CD doble dels 25 anys del Super3

Un disc doble amb les cançons que han fet cantar i ballar els súpers de diferents generacions. El cap de setmana, 15 i 16 d'octubre, a la venda amb el diari "La Vanguardia"

"Tots som súpers" és el CD del 25 aniversari del Super3, un disc doble amb les cançons que han fet cantar i ballar els súpers de diferents generacions al llarg d'aquests 25 anys. "Anys i anys", "Benvinguts al club", "Superaventura" o "Uh! Oh! No tinc por!" són alguns d'aquests èxits que el disc recupera ara amb la col·laboració especial de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), dirigida per Xavier Puig, amb arranjaments d'Àlex Martinez i la veu de deu artistes de primera línia, com Els Amics de les Arts, Els Catarres, Joan Colomo, Elena Gadel o Joan Dausà, que també van ser socis del Super3. Tots ells seran en directe a L'Auditori el pròxim 5 de novembre per participar en el concert especial del 25 aniversari del Super3.

El CD doble, un projecte dirigit per Àngel Lacalle que ha produït Marc Parrot i ha editat el segell Fanàtic (Blanco y Negro), es vendrà el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre, amb "La Vanguardia", al preu de 14,95 euros.

Dos CDs amb les cançons més conegudes del Super3

El primer dels discos que componen aquest doble àlbum és un recopilatori de les cançons més emblemàtiques del Super3, 26 temes que han crescut al costat dels súpers, des del popular "Anys i anys" fins als èxits més recents. Lluny de ser només un recull històric, el disc condensa gran part dels sentiments viscuts durant anys per tots els que han format part d'aquest gran club.

El segon disc té la participació d'alguns dels solistes i grups més representatius de l'escena musical catalana i és un homenatge a tots els súpers, sobretot als que ho van ser en la seva infantesa, com els músics que interpreten les cançons més conegudes del Super3 en aquest segon CD: Els Amics de les Arts, que canten "Per molts anys" i "Superaventura"; Els Catarres, amb "Musculman"; Enric Verdaguer, que dóna la benvinguda amb "Benvinguts al club"; Joan Colomo, que posa veu a "Shin Chan"; Judit Neddermann, a "Uh! Oh! No tinc por!"; Joan Dausà, que canta "Connectem"; Elena Gadel, que intervé amb "Quina cua que tinc"; Gemma Humet, amb Arkandú, i Arnau Tordera, vocalista del grup Obeses, que canta "Bola de drac". En aquesta llista de grans intèrprets no hi podia faltar SP3, el grup musical del Super3, que participa en el disc amb l'emblemàtica "Clubifaximàtic".

Una interpretació coral del conegut "Tots som súpers" tanca aquest segon disc en què totes els cançons tenen un format simfònic, interpretades per l'OBC, en fusió amb el pop de Marc Parrot. 

Cançons del CD

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut