Marta Carreras i Oriol Soler
Marta Carreras i Oriol Soler
Dissabte, a les 12.00

Marta Carreras i Oriol Soler presentaran el sorteig de la Grossa de Cap d'Any

Dissabte, a les 12.00, TV3 i Catalunya Ràdio oferiran el sorteig en directe des dels platós de TV3

Dissabte, a les 12 del migdia, serà l'hora en què es complirà la il·lusió més "Grossa"; serà l'hora en què tindrà lloc el sorteig de la Grossa 2016. TV3 i Catalunya Ràdio emetran en directe el sorteig des dels platós de Sant Joan Despí. Els presentadors que conduiran aquesta gala seran Marta Carreras i Oriol Soler, dos joves talents que el programa "Divendres" ha donat a conèixer.

Marta Carreras és una jove i polifacètica periodista que alterna la seva tasca a les tardes de TV3 amb les transmissions de futbol amb Joaquim Maria Puyal a Catalunya Ràdio, equip del qual forma part des de fa vuit anys. Oriol Soler ha donat veu fins ara als espectadors del magazín de la tarda i, actualment, entre moltes altres coses, els dilluns està al costat d'Espartac Peran conversant amb el públic dels pobles que el programa recorre.

Els cinc premis de la Grossa d'enguany tornaran a comptar amb un padrí cadascun, algun personatge conegut i molt popular que donarà el seu suport a les accions socials que afavoreix la Grossa. Serà una sorpresa fins a l'últim moment.

A més, aquest any, els espectadors que segueixin en directe el sorteig de la Grossa també podran guanyar un smartphone d'última generació valorat en més de 800 euros: es sortejarà entre tots aquells usuaris que encertin la terminació del primer premi a través d'un concurs a tv3.cat.

Anar al contingut