En Desmond necessita trobar la paraula màgica
En Desmond necessita trobar la paraula màgica
Hi ha quatre pòsters amb premi!

Les biblioteques de Catalunya amaguen una paraula màgica relacionada amb la Festa dels Súpers

El Desmond necessita una paraula màgica per anul·lar un poder malèfic. Els súpers poden ajudar-lo si s'acosten a una biblioteca...

El Super3 i la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya col·laboren en una acció conjunta perquè els súpers de tot Catalunya vagin a les biblioteques i descobreixin o accentuïn el gust pels llibres i la lectura. L'acció estarà en marxa fins al 4 d'octubre i hi poden participar tots els nens i nenes de Catalunya que decideixin acostar-se a la biblioteca del seu poble o ciutat, tant si són socis del Super3 com si no.

Amb motiu de la Festa dels Súpers, que tindrà lloc el 17 i 18 d'octubre a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona, el canal Super3 ha demanat als nens i nenes que busquin entre els llibres infantils de les biblioteques una paraula màgica que serà clau per a la història de la Festa dels Súpers d'enguany.

Concretament, a la trama televisiva, el Desmond, el nòvio fantasma de la Lila, buscarà desesperadament la paraula màgica entre els llibres de la seva biblioteca. El Super3 convida a partir d'avui tots els nens i nenes perquè facin el mateix: que vagin a la seva biblioteca per ajudar així el Desmond i la resta de la família del Super3.

Els súpers que hi participin hauran de trobar entre els llibres uns pòsters que contenen aquesta paraula màgica. Després, poden entrar al web super3.cat per explicar i compartir amb d'altres súpers on i com l'han trobada.

Aquests pòsters són en blanc i negre, però hi ha quatre pòsters especials en color que tenen un premi associat, ja que els quatre súpers afortunats que els trobin podran anar a la Festa dels Súpers i conèixer els personatges de la família del Super3 al "backstage" de l'escenari de l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

Anar al contingut