Pastissets de cabell d'àngel

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El cabell d'àngel és una confitura de la polpa de la carbassa, molt dolça, que també conté fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 125 g farina fluixa 

    60 ml oli oliva suau  

    20 ml licor d'anís 

    20 ml mistela 

    120 g cabell d'àngel 

    Sucre blanc 

PREPARACIÓ

  1. Preparem la massa: afegim en un bol gros 125 g de farina fluixa, 10 g de sucre, 20 ml licor d'anís, 20 ml mistela i 60 ml oli oliva suau 
  2. Ho barregem tot a mà i ho pastem fins que la massa es desenganxi de les parets del bol. 
  3. Separem 4 boletes del pastó. Haurien de fer uns 60 g.  
  4. Posem un paper sulfurat a la base, la boleta del pastó i un paper sulfurat que el tapi. Aixafem el pastó amb el corró. 
  5. Omplim la pasta aplanada, amb 30 g de cabell d'àngel. 
  6. Tanquem els pastissets com si fos una cresta. Ho podem fer amb els dits o amb una forquilla.  
  7. Escalfem el forn a 180 graus i quan hagi assolit la temperatura correcta, portem els pastissets i els hi deixem 15 minuts. 
  8. Quan els pastissets estiguin cuits i encara estiguin calents, els arrebossem amb sucre blanc. 
Anar al contingut