Redots d'Horta de Sant Joan
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Núria Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan
INGREDIENTS
- 6 ous
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 got de suc de taronja
- 1 got de sucre
- 1/2 got d'anís
- la ratlladura de 2 llimones
- 32 g de llevat en pols
- farina
- oli d'oliva per fregir
PREPARACIÓ
Per començar, bateu els ous en un bol. A continuació, afegiu-hi el sucre, l'oli calent, el suc de taronja, l'anís i la ratlladura de llimona.
Remeneu-ho bé. Tot seguit, afegiu-hi la farina de mica en mica i comenceu a barrejar-ho amb les mans. Abans de posar-hi tota la farina, afegiu-hi el llevat. Quan tingueu una massa homogènia, deixeu-ho reposar una hora a la nevera tapat amb un drap.
Finalment, quan la massa estigui reposada, unteu-vos els dits amb oli, feu dues boletes de massa, aixafeu-les l'una contra l'altra, feu-hi un forat al mig amb el dit i poseu-ho a fregir en una paella amb oli abundant.
I ja per acabar, poseu els redots fregits sobre un paper absorbent, arrebosseu-los amb sucre i ja podreu emplatar-los.
Remeneu-ho bé. Tot seguit, afegiu-hi la farina de mica en mica i comenceu a barrejar-ho amb les mans. Abans de posar-hi tota la farina, afegiu-hi el llevat. Quan tingueu una massa homogènia, deixeu-ho reposar una hora a la nevera tapat amb un drap.
Finalment, quan la massa estigui reposada, unteu-vos els dits amb oli, feu dues boletes de massa, aixafeu-les l'una contra l'altra, feu-hi un forat al mig amb el dit i poseu-ho a fregir en una paella amb oli abundant.
I ja per acabar, poseu els redots fregits sobre un paper absorbent, arrebosseu-los amb sucre i ja podreu emplatar-los.