Fideus a la cassola

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Adrián Marín
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Petit Comitè, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de fideus
  • 150 g de costella de porc
  • 125 g de conill
  • 200 g de pollastre
  • 100 g de cansalada
  • 125 g de salsitxa
  • 50 g de botifarra negra
  • 150 g de ceba
  • 1 cullerada de pebre vermell mòlt
  • 80 g de pebrot vermell
  • 60 g de pebrot verd
  • 4 grans d'all
  • 250 g de sofregit (ceba, tomàquet, all i oli)
  • 1,2 l de brou d'aviram
  • 2 dl d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre negre

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la costella, el conill i el pollastre, tot tallat a trossos i ja salpebrat.

Quan estigui ben dauradet, afegiu-hi la cansalada tallada a daus, la salsitxa tallada a rodanxes gruixudes i la ceba i el pebrot tallats a trossos, i deixeu-ho coure tot junt durant una estona.

A continuació, poseu-hi l'all picat, el pebre vermell mòlt, el sofregit i els fideus, remeneu-ho bé, cobriu-ho tot amb el brou d'aviram i deixeu-ho coure durant 12 minuts.

Seguidament, afegiu-hi la botifarra negra tallada a rodanxes, retireu-ho del foc, deixeu-ho reposar dos minuts i ja ho podeu emplatar.
Anar al contingut