Cocotxes de bacallà amb cloïsses

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les cocotxes de bacallà són una font important de minerals com el potassi, el fòsfor, el sodi, el calci i el magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de cocotxes de bacallà

    250 g de cloïsses de Carril

    1 litre de fumet

    1 gra d'all

    2 gots de xacolí

    sal

    salicòrnia

    cibulet

    pebre negre

PREPARACIÓ

Dessalem les cocotxes posant-les amb aigua a la nevera durant 48 hores i fent dos canvis d'aigua al dia.

Escalfem el xacolí en un pot i hi afegim les cloïsses un cop el vi estigui calent. Tan bon punt s'obrin, els tallarem la cocció posant-les amb una aranya dins el fumet fred tret de la nevera.

Deixem que el vi redueixi a la meitat.

En una cassola, afegim un raig d'oli i hi fem ballar un all. Abaixem el foc, hi posem les cocotxes un minut. Retirem les cocotxes i les reservem.

Hi afegim el vi reduït i, a poc a poc, el fumet colat, les cocotxes i les cloïsses.

Ho servim amb salicòrnia i cibulet per sobre.

Anar al contingut