Arròs de galeres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Òscar Manresa
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Kauai Gavà Mar, Gavà
INGREDIENTS
- 4 mides d'arròs bomba
- 12 galeres
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- El cor d'una carxofa
- 8 musclos
- 8 cloïsses
- 1 l de fumet
- Oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, tireu una mica d'oli a la cassola i sofregiu-hi les galeres fins que quedin ben daurades. Retireu les galeres i reserveu-les.
A la mateixa cassola, poseu-hi la ceba picada i el tomàquet sense pell i triturat i deixeu-ho sofregir una mica. Després, afegiu-hi el cor de carxofa tallat en làmines i l'arròs.
Quan l'arròs s'hagi tornat una mica transparent, incorporeu-hi el fumet i deixeu que arrenqui el bull. Aneu remenant l'arròs, rectifiqueu-lo de sal i de pebre i poseu-hi els musclos i les cloïsses.
Quan l'arròs s'hagi begut el fumet i els musclos i les cloïsses s'hagin obert, ja podreu incorporar-hi les galeres i emplatar-ho.
A la mateixa cassola, poseu-hi la ceba picada i el tomàquet sense pell i triturat i deixeu-ho sofregir una mica. Després, afegiu-hi el cor de carxofa tallat en làmines i l'arròs.
Quan l'arròs s'hagi tornat una mica transparent, incorporeu-hi el fumet i deixeu que arrenqui el bull. Aneu remenant l'arròs, rectifiqueu-lo de sal i de pebre i poseu-hi els musclos i les cloïsses.
Quan l'arròs s'hagi begut el fumet i els musclos i les cloïsses s'hagin obert, ja podreu incorporar-hi les galeres i emplatar-ho.