Torna "Natura sàvia", més sàvia que mai, a la plataforma 3Cat

6 anys després de l'estrena de la primera temporada, al 2018, torna "Natura sàvia". Reformulat però amb la mateixa vocació de combinar divulgació i entreteniment serà la versió "Sapere Aude" del "Natura sàvia", on es mantindran els principals protagonistes i el to surrealista de l'humor del programa. Es va començar a rodar diumenge.

El rodatge començarà aquesta setmana a l'Escola El Roser de Sant Julià de Vilatorta i s'allargarà fins al mes de juny. La part humorística es farà des d'Osona, reforçant una altra vegada la voluntat que tenen en Peyu i El Corral de descentralitzar la indústria audiovisual de Barcelona. "Natura Sàvia: Sapere Aude" s'estrenarà a finals d'any a la plataforma 3Cat amb deu capítols dedicats a animals com: el llop, les abelles, les cigonyes o les rates.

Monòlegs amb públic

En aquesta ocasió es donarà més pes a la part d'entreteniment que s'amaga al darrere una mena de sitcom ubicada en un entorn universitari on en Peyu farà classes a uns suposats alumnes de biologia. Tot plegat és una excusa argumental que permetrà al programa incorporar monòlegs amb públic i explotar la vessant més d'actor i humorista de directe que ha donat tants èxits a en Peyu; sobretot amb el seu darrer espectacle, "L'il·lusionista", amb el que va aconseguir el Premi Teatre de Barcelona com a Millor espectacle d'humor del 2023.

Albert Pla i Quimi Portet també formaran part de l'equip docent d'aquesta mena d'universitat on s'explicarà la biologia d'una manera poc convencional. Completa el trio humorístic, una nova incorporació: Iris Pérez, una nena de 12 anys que segurament serà qui aportarà més seny i coneixement dins de l'equip.

Feia temps que des d'El Corral, la productora d'en Peyu, maduraven aquest projecte i la mort del naturalista Jaume Sañé va enganxar l'equip amb els capítols i el programa mig plantejat. Amb les imatges d'arxiu del naturalista de Taradell i la informació recollida i plasmada en els guions pel mateix Jaume, l'equip va decidir que el millor homenatge que li podien fer era tirar el projecte endavant.

Lídia Freixas, biòloga d'Arenys de Munt, serà l'encarregada d'acompanyar a en Peyu per Catalunya descobrint la fauna autòctona i mostrant paisatges i racons increïbles del país.

Anar al contingut