Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Dimecres, a partir de les 7.20

Pere Aragonès, vicepresident del govern, i el ple del Congrés de Diputats, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimecres, a partir de les 7.20, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà telefònicament el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic. A les 08.38, connexió amb Pere Aragonès, vicepresident del govern i titular del Departament d'Economia i Hisenda.

A partir de les 09.00, el programa farà seguiment del ple del Congrés de Diputats centrat en el coronavirus. La tertúlia, fins a les 11.00, serà amb Jordi Borràs, fotoperiodista, i Andreu Pujol Mas, historiador, tots dos a l'estudi. I connexions amb Jordi Muñoz, politòleg i professor de ciència política de la UB; Astrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València i promotora de Política & Prosa; i Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats. La tertúlia inclourà una roda de connexions territorials amb els corresponsals d'arreu de Catalunya per conèixer les afectacions al territori.

A partir de les 10.45, entrevistes telefòniques per valorar les mesures econòmiques del pla de xoc presentat pel govern espanyol amb Javier Pacheco, secretari general de CCOO Catalunya; Camil Ros, secretari general d'UGT Catalunya; Jaime Palomera, un dels portaveus del Sindicat de Llogateres i Llogaters i un portaveu de la patronal Foment. A les 11.00 es continuaran valorant aquestes mesures connectant amb Anton Gasol, degà del Col·legi d'Economistes, i Iolanda Fresnillo, sociòloga i col·laboradora del programa.

A les 12.08, "Mediats i serioses" amb Sílvia Comet a l'estudi i amb connexions amb Cristina Bordas i Víctor Sala. Tots tres recomanaran sèries per a diferents edats i diferents situacions: nens, adolescents i persones que passen el confinament soles.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut