L'alcaldable del PSC per Barcelona, Jaume Collboni, proposa crear una policia de proximitat als barris més castigats per la crisi

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Jaume Collboni ha reclamat una policia que conegui els veïns i faci una feina preventiva. Segons Collboni, això no voldrà dir que es creïn més places de guàrdia urbana, sinó que es distribueixin millor els efectius.

Pel candidat socialista: "El turisme, una de les conseqüències que té, és que exigeix més seguretat per als turistes, no per als barcelonins. I això ho hem de compensar d'alguna manera; hem de garantir la seguretat per als barcelonins i, sobretot, en aquests barris de la franja del riu Besòs que han patit les conseqüències de la crisi econòmica i, per tant, de la inseguretat. Is'ha d'invertir també en temes de prevenció en seguretat."

Sobre Can Vies, Jaume Collboni ha demanat que es compleixi el que es va pactar amb els veïns, i que s'enderroqui per fer-hi una zona verda.

El candidat socialista a l'alcaldia de la capital catalana ha destacat sobre Can Vies que: "Evidentment, això ha d'anar fora.  S'ha de fer de la forma més dialogada i donar una alternativa a la gent i als joves que fan servir aquest espai. Però és que això ja es va decidir i l'alcalde ha de vetllar pels acords que es fan amb els veïns."

A Collboni li dol que excompanys socialistes com Josep Martí hagin marxat a noves formacions polítiques però està content, en canvi, que hagi pogut incorporar independents a les seves files, com l'arquitecte Daniel Mòdol o persones d'altres partits.

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Jaume Collboni,  heu d'anar aquí.

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut