De dijous a diumenge

La Copa de la Reina de bàsquet i la Copa de futbol sala, a Esport3 i la plataforma 3Cat

Des de demà i fins diumenge es disputen la Copa de la Reina de bàsquet, amb l'Uni Girona com a protagonista, i també la Copa d'Espanya de futbol sala, amb el Barça. Totes dues competicions es podran seguir a Esport3 i la plataforma 3Cat

Arriba la Copa de la Reina de bàsquet, la gran oportunitat de l'Uni Girona

Des de Huelva, i en el ja tradicional format de final a vuit, les catalanes miraran de superar la decepció que ha suposat no poder disputar la final de l'Eurocopa després de perdre la semifinal davant del Besiktas. Arguments a favor, la recuperació de Mariana Tolo, la incorporació de Lauren Nicholson i el probable afegit de la capitana Giedré Labuckiene, que s'ha perdut els darrers partits per una lesió al genoll.

L'equip de Roberto Íñiguez debuta aquest dijous en els quarts de final en un matx complicat perquè davant tindrà l'Estudiantes, un equip que va ser capaç de guanyar a Fontajau en la lliga regular, tot i que les gironines els van tornar la pilota superant-les a Madrid.

Un partit exigent que es disputarà demà, a les 20.30 i que serà transmès en directe per Esport3, amb els comentaris de Jordi Robirosa i Cindy Lima.

En cas de superar l'Estudiantes, l'Uni jugaria la semifinal el dissabte dia 23 a les 12.00 del migdia contra el guanyador del partit València-Euskotren. I en cas d'arribar a la gran final aquesta seria el diumenge 24 a les 12.30, sempre per Esport3.

El Barça obre la Copa d'Espanya de futbol sala contra l'Osasuna Magna, demà, a Esport3

Cartagena acull des d'aquest dijous i fins diumenge una de les edicions més obertes dels últims anys. El Barça aixecarà el teló dels quarts de final del torneig demà 21 de març, a les 19.00, Esport3, davant de l'Osasuna Magna. Els blaugranes recuperen Adolfo i Pito però continuen amb baixes molt importants com Ferrao, Sergio Lozano, Sergio González i Álex Yepes. Velasco tornarà a recórrer a jugadors del filial com l'extraordinari Mamadou Touré. Tota ajuda serà imprescindible per intentar aconseguir el primer títol del 2024.

Els navarresos han reaccionat en els últims partits després d'una mala ratxa de resultats que els havia dut a acostar-se a la zona de descens. El guanyador d'aquesta eliminatòria es creuarà amb el vencedor del Movistar Inter-Mallorca Palma a les semifinals. La hipotètica semifinal del Barça seria dissabte 23 de març a les 17.00.

Esport3 també seguirà de prop la jornada de divendres amb especial atenció al derbi de quarts entre l'amfitrió Jimbee Cartagena i ElPozo Múrcia ara dirigit pel català Dani Martínez, a les 21.30, a Esport3. Dos favorits més que es trobaran a semis al vigent campió el Jaén o bé al Manzanares en un matx que es podrà seguir també dissabte al vespre, a les 19.30, Esport3.

La gran final es disputarà diumenge 24 de març, a les 18.30, també per Esport3).

Els comentaris seran de Xavi Lorente i Jordi Garcia

esport3.cat

 

Anar al contingut