Inés Arrimadas diu que Ciutadans no respectarà uns resultats a les urnes a favor de crear una república catalana

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, la cap de l'oposició ha afegit que, com a demòcrates, faran servir tots els instruments polítics i jurídics que estan al seu abast.

Inés Arrimadas ha dit sobre la possibilitat que els ciutadans votin en uns comicis que volen una república catalana: "Nosaltres respectarem les lleis democràtiques i els resultats de les eleccions catalanes sempre que sigui per constituir un nou parlament i un nou govern. Ara, per declarar la independència evidentment que no ho respectarem, però és que això atempta contra els drets també dels ciutadans de Catalunya. És clar que respectarem els resultats d'unes eleccions per constituir un parlament i per tenir un govern de la Generalitat que té moltes competències. És clar que sí."

A més, la líder de Ciutadans ha destacat que, com a demòcrates, faran servir tots els instruments polítics i jurídics que tinguin a l'abast per evitar la sortida de l'estat autonòmic. Arrimadas ha dit:  "Nosaltres, com a demòcrates, el que farem és fer servir tots els instruments polítics que tenim al nostre abast. Espero que el senyor Puigdemont no es pensi realment que està legitimat per fer el que vol."

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Inés Arrimadas, cliqueu aquí.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut