Estats Units i Noruega, noves parades de "Cases d'algú"

Demà, a les 22.35, TV3 estrena el segon capítol de "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorre el món per conèixer històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. Nova York i Fredikstad, seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els seus nous amfitrions.

En aquest capítol de "Cases d'algú", viatjaran fins al centre de Nova York, on viu la dona amb el somriure més gran del món. Treballa a l'ONU i va néixer a Sud-àfrica, el país on té les arrels, el país d'on va haver de marxar per fugir de l'apartheid. Avui, la Riefqah acollirà en Pou a casa seva, a Manhattan, i el portarà a veure com compleix un dels somnis de la seva vida. També sortiran a córrer per carrers de pel·lícula i, òbviament, visitaran l'ONU i en descobriran uns quants secrets. Perquè per alguna cosa són als Estats Units, la terra dels somnis, la terra on tot és possible.

La segona parada del programa serà a Fredrikstad, a Noruega. En Pou dormirà a casa de la Kamilla i l'Andreas. Fa un temps, tots dos es dedicaven a la competició esportiva professional i ara juguen al mateix equip, com a parella. La Kamilla i l'Andreas portaran en Pou a sopar i l'advertiran que l'únic lloc asfaltat que trepitjaran durant la seva visita serà aquest bar. On se l'emportaran? En Pou haurà de treballar-s'ho molt si vol acabar menjant alguna cosa.

El programa

"Cases d'algú" és el nou espai de TV3 que cada setmana coneixerà meravelloses històries de la mà de gent d'arreu del món, personatges anònims que li obriran les portes de casa seva per convertir-se en uns amfitrions molt especials durant dos dies.

Aquest no és un programa de viatges. Més aviat és un intercanvi d'experiències, de costums, de diferents maneres d'entendre la vida. També descobrirà racons del món poc coneguts, però que representen part imprescindible de les vides dels protagonistes.

"Cases d'algú", basat en el format belga "Be my guest", és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO Producciones i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

Anar al contingut