Especial "InfoK", per TV3 i el canal Super3, amb una de roda de premsa del president Quim Torra amb preguntes dels súpers

Demà divendres, l'informatiu "InfoK", editat i presentat per Laia Servera, oferirà una edició especial, a les 20.30, que es podrà seguir tant pel canal Super3 com per TV3. En aquest especial, els nens i nenes seguidors del programa adreçaran les seves preguntes al president de la Generalitat, Quim Torra, confinat a la Casa dels Canonges.

L'"InfoK" de demà serà una roda de premsa del president de la Generalitat, Quim Torra, que, des del seu confinament, respondrà les preguntes que els súpers li faran arribar a través de vídeos. La presentadora de l'informatiu, Laia Servera, moderarà aquesta roda de premsa des de casa seva.

Prèviament, el programa ha posat en marxa a les xarxes una acció perquè els súpers enviïn a través de vídeo les preguntes que li volen adreçar al president de la Generalitat, moltes d'elles relacionades amb la crisi del coronavirus o amb el tancament de les escoles.

La roda de premsa de demà del president de la Generalitat, adreçada exclusivament a nens i nenes, segueix l'exemple de la que va fer dilluns la primera ministra de Noruega, Erna Solberg.

 

super3.cat/infok

#HoPassemJunts

Anar al contingut