Els animals pescadors i els enamorats, aquest cap de setmana a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals que es dediquen a pescar i els que s'enamoren. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a dos quarts de vuit, al Super3.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana se centren en els animals armats i els solitaris. Els primers tendeixen a estar sempre sols i els segons tenen unes cues molt bèsties.

Els pescadors (dissabte 2, a les 20.20)

Els animals carnívors no només cacen… també pesquen. Tenen unes tècniques elaboradíssimes de la mà d'àguiles, xatracs, gavines, foques, llúdrigues, cigonyes, jabirús, bernats pescaires o bitons. Però les més al·lucinants les descobrirà Pau Ferran amb els peixos pipa i fins i tot amb les larves de libèl·lula. El concurs es fixarà en com es mouen les serps, al rànquing se sentiran els crits dels animals més cridaners del planeta i a la secció de l'animal desaparegut es coneixerà el glyptodon: la tortuga més grossa que ha existit mai.

Els enamorats (diumenge 3, a les 20.20)

El capítol serà el més romàntic de tota la temporada, perquè el programa es dedicarà a buscar parelles enamorades. Veurà com els micos, els xacals, els lleons, els ibis, els calaus, els cignes o fins i tot les serps o els escarabats s'ho fan per trobar parella i per aparellar-se. El concurs descobrirà alguna cosa nova sobre el vol dels ratpenats, al rànquing es repassaran els animals més verinosos del món, i a la secció de l'animal desaparegut es coneixerà el gavot gegant: el primer animal a qui es va anomenar pingüí, tot i que no ho era.

super3.cat/kukurota

Anar al contingut