El programa "Solidaris", des de València, en el 25è aniversari de l'assassinat de Guillem Agulló

Demà, 21 d'abril, a les 15.05, el programa "Solidaris", amb Albert Segura, des de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València amb motiu de la manifestació de la Diada del 25 d'abril, que aquest any farà un homenatge a Guillem Agulló.

El programa "Solidaris", amb Albert Segura, ha visitat l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València, amb motiu de la manifestació de la Diada del 25 d'abril. Aquest any, la mobilització serà en homenatge a Guillem Agulló, assassinat fa 25 anys a mans d'un grup d'extrema dreta, amb la inauguració del passeig Guillem Agulló, al Jardí de Vivers de València, entre altres actes.

"Solidaris" parla amb els pares de Guillem Agulló i amb diversos activistes sobre aquest esdeveniment i sobre la lluita antifeixista i la reivindicació d'un País Valencià obert, modern, igualitari, plural i divers. Els músics Feliu Ventura, Pau Alabajos, Mireia Vives, Miquel Gil, Pep Gimeno "Botifarra" i Miquel Ramos canten plegats des del terrat de l'OCCC i denuncien l'anticatalanisme que exhibeix simbologia feixista, racisme i intolerància sense complexos.

"Solidaris" s'emet els dissabtes, de tres a quatre de la tarda.

 

catradio.cat/solidaris

facebook.com/solidaris

twitter.com/solidaris

 

Anar al contingut