Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat

El grup osonenc Oques Grasses presenta nou disc al Top 1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.55, a TV3, i des de divendres, a la plataforma 3Cat, a "Zona zàping" compta amb la presència del grup osonenc Oques Grasses, que presenta al Top1 el seu nou treball "Com està el pati", un avançament del seu sisè disc, i amb les millors imatges del programa.

A "Zona zàping", l'humorista i guionista Albert Bermúdez, participant de la Kings League, fa un recull del millor i del més divertit dels partits de la Kings League i la Queens League que 3Cat retransmet el cap de setmana. 

El protagonista de la setmana és el Barça, que amb la seva victòria el cap de setmana encara és viu a la Lliga i fa créixer les especulacions sobre el futur de Xavi a la banqueta. El Girona també va viure un moment especial guanyant el seu partit als darrers minuts amb un gol d'Stuani. 

I un cop passada la Setmana Santa, es podran veure un recull d'anècdotes i situacions curioses en algunes processons que no van anar del tot bé. També es veuran errades i caigudes a la volta ciclista al País Basc, un cavall que vol seguir el grup de ciclistes, un pilot de Nascar que llença un tros de carrosseria del seu cotxe contra un oponent, un futbolista que tomba dos companys d'una pilotada, i una paròdia de l'enfrontament d'Íñigo Martínez, jugador del Barça, amb un jove tiktoker. 

Al "Top of the Tops", l'Òscar Pérez-Dolz "s'infiltra" al control d'Esport3 per "dirigir" una connexió amb Imma Casares en una zona mixta.I al "Zàping del Daniel", en Daniel parla dels jocs de Realitat Virtual i els accidents que provoquen. 

Al "No te la fotis" s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa. Aquesta setmana es veuran algunes de les últimes patacades de neu de la temporada, i la secció habitual de pasqua, "Mona Zàping", amb un recull de com els fillols trenquen les figures de xocolata de les seves mones. 

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", aquesta setmana dedicada a la "tradició" de trencar la mona amb el cap, i una selecció dels millors Reels d'Instagram. 

Anar al contingut