Després de les vacances de Nadal, arriben noves propostes al canal Super3

El dissabte 7 de gener comença una nova programació al canal Super3, amb l'estrena de les sèries "Kung Fu Panda: Llegendes increïbles" i "Set nans i jo", i amb capítols nous de produccions com "Dora, l'exploradora", "El petit drac Coco", "Vicky, el víking", "Les noves aventures de Geronimo Stilton", "Turbo F.A.S.T" o "Les noves aventures de Peter Pan".

A partir del dissabte 7 de gener, el canal Super3 estrena nova graella de programació, amb novetats com les sèries "Kung Fu Panda: Llegendes increïbles" i "Set nans i jo". També s'estrenaran capítols nous de "Dora, l'exploradora", "El petit drac Coco", "Vicky, el víking", "Les noves aventures de Geronimo Stilton", "Turbo F.A.S.T" o "Les noves aventures de Peter Pan". I no hi faltaran les sèries habituals del canal, com "Doraemon", "Shin Chan", "El detectiu Conan" o "Els germans Kratt", entre moltes altres.

Kung Fu Panda: Llegendes increïbles (dissabte i diumenge, a les 9.50)

Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules "Kung Fu Panda" de DreamWorks. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau i sempre està alerta i amb fa de justícia... i de farcellets! Al costat dels Cinc Furiosos, la Tigressa, el Mico, el Pregadéu, l'Escurçó i el Grua, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po haurà de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.

Set nans i jo (dissabte i diumenge, a les 15.35)

És una sèrie d'animació híbrida, que combina personatges reals amb personatges i elements animats, inspirada en el conte de "La Blancaneu i els set nans" dels germans Grimm. La protagonista és una nena d'onze anys que descobreix que és descendent directa de l'heroïna del conte.

Si una nena es diu Blanca de nom i Neu de cognom, pot ser fruit d'una simple coincidència o del sentit de l'humor dels seus pares. Però si, a més, viu amb set nans, de dibuixos i amb costums i memòries de fa segles, només pot ser una cosa: es tracta de l'autèntica descendent de la famosa Blancaneu dels contes. I aquesta és la protagonista de "Set nans i jo", una nena d'onze anys dels nostres temps, que viu aventures dels nostres temps, però que no sempre són tan diferents de les d'altres temps.

super3.cat

Anar al contingut