Catalunya Ràdio estrena avui un nou disseny sonor coincidint amb l'inici de la temporada 2016-2017

La nova temporada de Catalunya Ràdio està representada per un nou tarannà sonor, molt més dinàmic i viu.

Coincidint amb l'inici de la temporada, Catalunya Ràdio estrena avui un nou disseny sonor, que en mostrarà una imatge més dinàmica i viva. Des de fa anys, la ràdio pública de Catalunya ha destacat per la seva visibilitat al llarg de tot el territori i la connexió amb les diferents característiques i la diversitat del país. Durant més de 30 anys, Catalunya Ràdio ha tingut poc més d'una desena d'indicatius de l'emissora, que s'han anat actualitzant puntualment, en funció de les necessitats evolutives musicals i com a relleu natural de les diverses etapes que l'emissora ha anat superant.

El nou disseny musical permetrà identificar Catalunya Ràdio no únicament amb una sintonia. La intenció de la nova direcció, encapçalada per Saül Gordillo, és mostrar l'emissora a partir d'ara d'una manera molt més oberta, variada, dinàmica, àgil, acolorida i propera al que sona al carrer en el dia a dia.

Amb aquesta intenció, l'equip de Continguts de Catalunya Ràdio, encapçalat per Santi Faro, amb l'experiència en disseny musical de Xavier Salvà i la professionalitat i el talent de l'equip de BCA Music, en el qual hi participa la cantant de jazz Txell Sust, ha fet aquest nou disseny de cara a aquesta temporada que comença avui.

No hi haurà un únic indicatiu, sinó set, d'estils, formes i durades diverses, que permeten mostrar un mitjà molt més enèrgic i vital, tan àgil i dinàmic com les noves tecnologies. L'objectiu és que puguin representar Catalunya Ràdio en qualsevol àmbit amb tota la diversitat de l'emissora, sempre sense perdre la important identitat sonora de la ràdio nacional de Catalunya.

Si voleu escoltar tots els nous indicatius sonors, podeu anar a aquesta pàgina web.

També podeu veure un "making off" de com s'ha fet un dels nous indicatius en aquesta pàgina web.

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut