Andrea Ros "Al cotxe"
Andrea Ros "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.55

Andrea Ros i Pol López pugen "Al cotxe"

Dilluns, 22 d'octubre, a les 23.55, després de l'estrena de "Natura sàvia", TV3 emetrà un altre capítol d'"Al cotxe". En aquest programa, compartiran trajecte amb Eloi Vila dos grans actors de la nova generació d'intèrprets catalans: Andrea Ros i Pol López.

Andrea Ros: "Em sembla injust callar. Sobretot per als que venen després. Tant de bo algú m'hagués avisat, a mi."

Andrea Ros protagonitza la nova ficció "Si no t'hagués conegut" que s'emet els dilluns a la nit a TV3. Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a casa.

L'actriu parla del seu paper a la sèrie que s'acaba d'estrenar, fa un repàs de la seva trajectòria i explica que ara mateix està vivint una gran etapa professional i personal. Sense pèls a la llengua, reflexiona sobre els moments complicats de la seva vida, la polèmica recent amb el director teatral Lluís Pasqual i destaca com el feminisme l'ha ajudat a sentir-se prou forta per parlar sense por.

Pol López: "Em sento privilegiat perquè tinc feina, però sempre vaig fent càlculs: la família, el lloguer... No puc pensar a comprar-me un cotxe."

Pol López interpreta "La calavera de Connemara", un dels grans èxits de la temporada teatral. Puja "Al cotxe" i Eloi Vila el porta fins a l'assaig de la pròxima obra que estrenarà ben aviat.

López, un dels millors actors de l'escena catalana actual, explica com va decidir dedicar-se a aquesta professió i deixar de banda el futbol, la seva gran passió infantil. Parla de la relació amb els pares i el germà, de la conciliació familiar ara que té un fill petit, dels nous projectes i de la precarietat d'un sector en què ell, de moment, té la sort de no parar de treballar.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut