Barcelona

Un caporal i un escopeter neguen la versió d'Interior sobre Ester Quintana

El caporal i l'escopeter de la brigada mòbil dels Mossos neguen davant del jutge l'última versió d'Interior i es refermen que no van disparar a la zona on va resultar ferida Ester Quintana, que ha apel·lat a la consciència de qui va disparar.

RedaccióActualitzat
El caporal apartat de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra ha contradit la versió del departament d'Interior i ha negat que es disparés cap salva a prop d'on Ester Quintana assegura haver rebut l'impacte d'una pilota de goma.

Així ho ha declarat aquest dijous davant del jutge, després que Interior l'apartés de la unitat d'antidisturbis juntament amb cinc mossos més per haver ocultat suposadament que eren a la zona on Quintana va ser ferida i que potser haurien disparat dues salves.

El caporal encarregat d'aquesta furgoneta ha desmentit aquesta informació i ha assegurat que ell mai ha canviat la seva versió.

D'altra banda, també ha declarat davant el jutge l'escopeter apartat de la BRIMO, i ha assegurat que no va arribar a baixar l'escopeta del vehicle, perquè li feia mal l'esquena, cosa que el subinspector en cap del comboi li va recriminar.

Segons han indicat fonts judicials, la versió del caporal i l'escopeter han coincidit en tot moment. Han explicat que la seva furgoneta, la 414, era l'última del comboi i que en arribar a Gran Via amb Passeig de Gràcia es van avançar fins a posar-se en paral·lel a la primera furgoneta. Han afegit que les dues salves les havien disparat molt abans d'aquest moment, concretament a Via Laietana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut